Ingyenes szállítás 9900 Ft felett ||  Több ezer termék azonnal raktárról || Több, mint 60.000 teljesített megrendelés

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36706025871
Email: info@3m3.hu

Pólók, ingek

A munkavédelmi pólóknak komoly szerepük van tavasztól-őszig, mind munkavédelmi, mind kényelmi szempontból az egész napos fizikai munkát végző férfiak és nők számára! Lényeges tulajdonságuk, hogy strapabíróbbak, anyaguk erőssebb, bizonyos esetekben alapanyag összetételük és kötésszerkezetük is eltérő a hagyományos utcai pólóktól, ezzel megakadályozva a szakadást, forma és színvesztéstvesztést! Lényeges, hogy komfortérzetet biztosítsanak egész napra. Munkaruházati pólók terén is igen széles a választék, mint például jól láthatósági, kerek és V-nyakú, gallérosgombos, zsebes, rövid és hosszú ujjú, antisztatikus, hálós, kéttonusú, thermál aláöltöző, lángálló antisztatikus hosszú ujjú póló, piké póló. A legtöbb munkás póló divatos, anyagösszetételben és színekben gazdag választékot kínál, de megtalálhatóak webáruházunkban a hétköznapi használatra alkalmas divatos pólók is! Munkaruházati szabványok: EN 340, EN 342EN 343EN 1149EN 13998EN 14058, EN 531 EN ISO 11612EN ISO 11611EN 61482EN 61340EN ISO 20471, részletesebb szabvány leírást a következő linkek találja: LINK


66termék
3
Gyártó:
Portwest
Rendelhető
Nettó: 5 808 Ft
Bruttó: 7 376 Ft
 
Nettó: 5 634 Ft
Bruttó: 7 155 Ft
Válassz színt vagy méretet!
5
Gyártó:
Cerva
Rendelhető
Nettó: 3 008 Ft
Bruttó: 3 820 Ft
 
Nettó: 2 858 Ft
Bruttó: 3 630 Ft
Válassz színt vagy méretet!
5
Gyártó:
Cerva
Rendelhető
Nettó: 2 835 Ft
Bruttó: 3 600 Ft
 
Nettó: 2 694 Ft
Bruttó: 3 421 Ft
Válassz színt vagy méretet!
3
Gyártó:
Portwest
Rendelhető
Nettó: 16 607 Ft
Bruttó: 21 091 Ft
 
Nettó: 16 109 Ft
Bruttó: 20 458 Ft
Válassz színt vagy méretet!
3
Gyártó:
Portwest
Rendelhető
Nettó: 5 197 Ft
Bruttó: 6 600 Ft
 
Nettó: 5 042 Ft
Bruttó: 6 403 Ft
Válassz színt vagy méretet!
3
Gyártó:
Portwest
Rendelhető
Nettó: 4 146 Ft
Bruttó: 5 265 Ft
 
Nettó: 4 022 Ft
Bruttó: 5 108 Ft
Válassz színt vagy méretet!
3
Gyártó:
Portwest
Rendelhető
Nettó: 4 693 Ft
Bruttó: 5 960 Ft
 
Nettó: 4 553 Ft
Bruttó: 5 782 Ft
Válassz színt vagy méretet!
3
Gyártó:
Portwest
Rendelhető
Nettó: 5 434 Ft
Bruttó: 6 901 Ft
 
Nettó: 5 271 Ft
Bruttó: 6 694 Ft
Válassz színt vagy méretet!
 

Coverguard "A munkavédelem hazai nagykövete"

Elérhető munkaruházati Póló kategóriák: jól láthatósági fluo póló, teniszpóló, kör és V-nyakú.

A Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez: számos zsebbel (pl. szerszámtartó zsebek), megerősített, vízálló varrásokkal, térdvédőkkel és levehető ujjakkal. Szél- és vízálló ruházatok megfelelő védelmet biztosítanak a felhasználó számára a termikus hatások (hideg, meleg, nedvesség, szél, láng, fémkicsapódások stb.) ellen. A rövid időtartamú használatra tervezett öltözékek a gázok, folyékony és légnemű anyagok és szilárd részecskék elleni védelmet biztosítják veszélyes tevékenységek és munkakörnyezet esetén. Ajánljuk a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozók számára valamint takarítás, festés, azbeszt kezelése közben, radioaktív környezetben, kórházakban, gyógyszertárakban, ipari üzemekben. 

A jólláthatósági öltözékek maximális biztonságot nyújtanak a sötétben. A termékek eső ellen és zord időjárási viszonyok (-5 °C-os hőmérséklet széllel és nedvességgel) közepette is védelmet nyújtanak a felhasználó számára.

EuroProtection (EP)

Az Europrotection (EP) termékcsaládok a munkavédelmi termékek BASIC szintjét képviselik. Ezen termékek a szükséges minősítéssel ellátottak és remekül kiszolgálják az általános munkavédelmi előírásoknak megfelelő termékeket kereső felhasználókat. 

CERVA "A biztonságosabb munkáért"

Több, mint 20 éve a munkavédelmi termékek gyártói piacán!

Elérhető munkaruházati férfi és női Póló, ing kategóriák: jól láthatósági fluo póló, galléroskör és V-nyakú, pólóingek, ESD pólók, flaneling.

Elérhető Márkák: 

A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

Náluk a kényelem alapvető fontosságú.

A CERVA pólók és ingek egyszerre biztonsági szakértők és designerek munkái. Ezáltal a pólóik nem csak jól néznek ki, hanem kényelmesek is, és nem akadályozzák a mozgást munkavégzés közben.

A ČERVA az egyéni védőfelszerelések nagykereskedelmi forgalmazójaként kimagaslóan széles termékskálát kínál magas szintű raktári rendelkezésre állás mellett, amit központi raktára, szakképzett munkatársaiból álló stabil csapata és széles körű partnerforgalmazói hálózata révén képes nyújtani nemcsak Csehországban, hanem az egész Unióban. Ezen túlmenően a vállalat számos kiskereskedelmi lánccal is együttműködik, igényeik szerinti rugalmas termékszállítmányokkal látva el őket. A vállalat stabilitását szilárd pénzügyi alapjai és állandó belföldi és külföldi beszállítói és vevőköre szavatolja.

 

Portwest " A 100 éves tapasztalat"

A Portwest márka a legnagyobb választékot nyújtja a jól láthatósági, fényvisszaverő csíkokkal ellátott és antisztatikus pólók körében, emellett divatosságukban és minőségükben is magasra emeli a lécet! Ha egy megbízható és hosszú élettartamú pólót szeretnél használni, válaszd őket!

Elérhető munkaruházati férfi és női Póló, ing kategóriák: kéttonusújól láthatósági fluo póló, jól láthatósági ing, Lángálló, antisztatikus hosszú ujjú pólóing, fényvisszaverő csíkkal, galléroskör és V-nyakú, pólóingek, ESD pólók, klasszikus ing, pilótaing, teniszpóló, teniszing.

A Portwest munkaruházat, biztonsági ruházat és PPE globális gyártója és forgalmazója. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati vállalata, amely globális forgalmazási hálózattal és több mint 130 országban működő ügyfélszolgálati személyzettel rendelkezik. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll.

Több mint 100 éves tapasztalat minden öltésben.

Folyamatos innováció a legújabb trendeknek és technológiáknak
megfelelően. Világszínvonalú tervező csapat, korszakalkotó formatervek.

4 saját tulajdonú, ultramodern gyár.

Nemzetközi minősítések, globális minőségbiztosítási rendszer. 

A Portwest garantálja a kiváló ár-érték arányt, minőséget és szolgáltatást.

 

ROCK SAFETY "A feladatunk az Ön védelme"

Elérhető munkaruházati férfi és női Póló, ing kategóriák: környakas póló, női rövid ujjú póló, galléros póló, férfi és női pique galléros póló, gyerek póló, hosszú ujjú póló, női rövid ujjú blúz. 

A munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Céljuk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassunk, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeik kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezik előtérbe.

 

Gildan, Anvil, Kariban, Sol's "A textilek nagykereskedője"

Elérhető férfi és női divat Póló, ing kategóriák: rövid és hosszú ujjú pólók, kerek és V-nyakú, trikó, hosszú ujjú kapucnis, női stretch és pólóruha, zsebes, női ujjatlan póló, baseball póló, női body, kétszínű, női top és trikóruha, galléros és pique pólók, hagyományos és pilótaingek, gyerek pólók. Óriási választék hétköznapi viseletre!

Egy magyar tulajdonú ruházati disztribútor társaság, mely meghatározó szerepet tölt be a közép-európai és balkáni promóciós, munkaruházat nagykereskedelmi piacon.

Pólók a legnagyobb férfi és női választékban! A Gildan, Anvil és Kariban póló márkák körében 100%, hogy találsz neked megfelelőt, mind fazonban, mind stílusban, mind szédületes színválasztékban! A visszafogottól stílustól a vagányig mindent megtalálsz! A fergeteges színválaszték végett több pólót is szívesen fogsz válogatni magadnak! 

Forgalmazott márkáik piacvezető jó minőséget képviselő márkák melyekben hisznek, termékeik megfelelnek a munkaruházati (nem munkavédelmi) termékek minőségi és mosási elvárásainak és rendelkeznek az Öko-Tex 100 minősítéssel. Hosszú távú, erős beszállítói kapcsolatokra törekszenek, a gyártóval együtt részt vesznek a márka ismertségének növelésében, mindent megtesznek a márkák piaci részesedésének növelésért.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 694 Ft - 35 047 Ft
Központi raktárkészlet
Gyártó
Méret
Szín
Védelmi képesség
Alapanyag
Szabványok