Ingyenes szállítás 9900 Ft felett ||  Több ezer termék azonnal raktárról || Több, mint 60.000 teljesített megrendelés

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36706025871
Email: info@3m3.hu

Miért válassz minket?

A 30 napos visszavásárlási garancia!

Ha vásárlást követően meggondolnád magát, a vásárlástól számított 30 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A tévesen vásárolt/méretproblémás terméket becseréljük a kínálatunkban szerepelő szabadon választható termékre.

FONTOS: Ehhez a vásárlást igazoló számlával vagy blokkal vissza kell juttatnod (személyesen vagy futárral) hozzánk a még nem használt bontatlan terméket, normál küldeménnyel. Cégünk csak új, nem használt termékekkel kereskedik, ezért nem áll módunkban visszavenni bontott, hiányos csomagolású, használt, vagy sérült terméket. A termékcsere során felmerülő különbözetet - azaz ha a levásárolt termék ára nem éri el az eredetileg vásárolt (visszacserélt) termék árát - visszatérítjük.




Ingyenes házhozszállítás br. 9900 forint felett!

Temékeink szállítási díját átvállaljuk, ha kosaradba eléred a bruttó 8500 huf értékhatárt! Érdemes kiegészíteni pár szuper munkavédelmi termékkel a rendelésed, ha még nem érted el az ingyenes szállítási küszöböt, hiszen így a szállítási díjat is magadra költheted!




Több ezer termék azonnal raktárról!

Cégünk folyamatosan fejleszti raktárait és raktárkészletét, hogy minél előbb kiszolgálhassuk állandó ügyfeleinket és leendő Partnereinket is! Kapcsolatban állunk Magyarország összes nagy munkaruha és egyéni védőeszköz gyártójával, így abban az esetben ha valamely termék nem elérhető gödöllői raktárunkban, azt az esetek döntő többségében 1-4 munkanap alatt készletre beszállítjuk. Ne feledd, a megrendelt termékeket átveheted gödöllői üzletünkben is.




Garantáltan eredeti termékek!

Ha nálunk vásárol akkor biztos lehet abban, hogy olyan eredeti terméket vásárol amelyik tökéletes minőségű, bontatlan, korábban nem használták és minden paramétere megfelel a vonatkozó gyártói és munkavédelmi szabványoknak.

A kínálatunkban szereplő termékek kiemelt márkakereskedői vagyunk, ezért mi is minden esetben csak megbízható forrásból, közvetlenül a gyártótól vagy hazai importőrtől - sőt bizonyos termékek kizárólagos hazai importőrei vagyunk, pl. ANAF tűzoltókészülékek - vásárolunk.
Amikor megrendelés után átadjuk a csomagot (személyesen vagy házhoz szállítjuk Önnek), akkor a termékek mellett minden esetben megtalálja majd az Ön, vagy a megadott cég nevére kiállított áfás számlát.

Ha biztosra szeretnél menni és garantáltan "original" terméket szeretnél vásárolni akkor válassz minket!