Ingyenes szállítás 9900 Ft felett ||  Több ezer termék azonnal raktárról || Több, mint 60.000 teljesített megrendelés

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36706025871
Email: info@3m3.hu

Beta

Beta márka közkedvelt a munkavédelmi ruházat területén, magas minőséget biztosítva a nevéhez méltóan. Kínálatunkban elérhetőek a Beta munkavédelmi cipők, nadrágok, dzseki, mellények, rövidnadrágok, övek, zokni ée aláöltözet is.

A Beta védjegy bejegyzése 1939. július 14.-én törént. A korai 1960-as években már közel 200 munkavállalót alkalmazott a gyár. Ezekben az években kezdte meg a cég terjeszkedését az európai piacokon és hamar elfoglalta helyét a professzionális kéziszerszám iparban. A termékskála folyamatosan bővült, hogy megfeleljen és kielégítse a legigényesebb szakemberek és gyárak igényeit. A termékportfólió évtizedek óta megoldást kínál a nehéz- és könnyűipar, valamint az autóipar és autójavítási világ valamennyi fő ágazatának. 1969-ben alkotta meg a Beta az ikonikussá vált Tank C25 szerszámkocsit, ami forradalmi változás volt és azóta is része a termékkínálatnak. Ez a termék volt először narancssárga. Az 1970-es években a Beta márkanév aktívvá vált a sportok szponzorkapcsolati köreiben is. Ekkor lépett be ugyanis a Forma1 világába.1980-as évek: Sulmona-i üzem megnyitása és több leányvállalat alapítása Európában. 1990-es évek: ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer tanusításának megszerzése. 2000-es évek: a termékportfólió megduplázódása (kb. 10,000 cikkszám), biztonsági védőlábbelik és Beta Work (munkaruházat) bemutatása. 

Napjainkban: a Beta Group az iparág meghatározó szereplője, mely -többek között folyamatos felvásárlásokkal- töretlenül ível felfelé. 

Választék: