Ingyenes szállítás 9900 Ft felett ||  Több ezer termék azonnal raktárról || Több, mint 60.000 teljesített megrendelés

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36706025871
Email: info@3m3.hu

Ripstop hasadásbiztos télikabátok

munkaruházatban a ripstop télikabátokat kimondottan nehéz munkakörülményekre fejlesztették ki! hasadásgátló (más néven RIPSTOP) szövet megerősített szövésű szövettípus, amelynek fő tulajdonsága, hogy az esetleg megindult szakadást vagy repedést nem engedi továbbterjedni, azaz – szaknyelven – igen nagy a továbbszakító szilárdsága és a szövet enyhe négyzethálós mintázatot mutat. PVC-vel keverve vízhatlannított poliészter alapanyag. A Ripstop télikabátok jól ellenállnak a külső behatásoknak, vízállóak és szélállóak, így munkavédelmi szempontból fontos szerepe van, hideg, nyitott területeken (eső elleni védelemben is) és zárt raktárakban, ahol például a raktározott termékek esetleges sérüléseket okzhatnak.


5termék 15
3
Gyártó:
Portwest
Alapanyag:
Poliészter
Rendelhető
Nettó: 23 111 Ft
Bruttó: 29 351 Ft
 
Nettó: 22 418 Ft
Bruttó: 28 471 Ft
Válassz színt vagy méretet!
3
Gyártó:
Portwest
Alapanyag:
Poliészter
Rendelhető
Nettó: 21 737 Ft
Bruttó: 27 606 Ft
 
Nettó: 21 085 Ft
Bruttó: 26 778 Ft
Válassz színt vagy méretet!

Coverguard "A munkavédelem hazai nagykövete"

Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez. A munkaruházati kabátot és dzsekiket ajánljuk a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozók számára valamint takarítás, kórházakban, gyógyszertárakban, ipari üzemekben. 

Teljeskörű védelemet és széleskörű választékot kínál a Coverguard, náluk minden ígénynek megfelelő munkaruházati ripstop téli kabát megtalálható, 2 az 1-ben és 4 az 1-ben kivitelben is! 

EuroProtection (EP)

Az EP munka kabátok és dzsekik letísztultak a praktikus viseletre helyezik a hangsúlyt. Más szóval egyszerűen nagyszerűek!

Az Europrotection (EP) termékcsaládok a munkavédelmi termékek BASIC szintjét képviselik. Ezen termékek a szükséges minősítéssel ellátottak és remekül kiszolgálják az általános munkavédelmi előírásoknak megfelelő termékeket kereső felhasználókat. 

 

CERVA "A biztonságosabb munkáért"

Megbízható és praktikusság jellemzi a Creva munkakabátok és munkás dzsekik széles választékát.

Elérhető kollekciók: 

A CRV márka több, mint 20 éve remek választás munkavédelmi termékek piacán!

A ČERVA márka az egyéni védőfelszerelések és munkavédelmi ruházat kimagaslóan széles termékskáláját kínálja. A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

 

Portwest " A 100 éves tapasztalat"

A Portwest munkaruházati és munkavédelmi kabátok magas minőséget és funkcionálitást képviselnek. A Portwest márka a termékek tervezésénél nagy hangsúlyt fektet a modern divatos megjelenésre.

A Portwest munkaruházat, biztonsági ruházat és PPE globális gyártója és forgalmazója. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati vállalata, amely globális forgalmazási hálózattal és több mint 130 országban működő ügyfélszolgálati személyzettel rendelkezik. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll.

A Portwest márka a legnagyobb választékot nyújtja a jól láthatósági, fényvisszaverő csíkokkal ellátott és antisztatikus munkakabátok körében, emellett divatosságukban és minőségükben is magasra emeli a lécet! Ha egy megbízható és hosszú élettartamú kabátot szeretnél használni, válaszd őket!

Több mint 100 éves tapasztalat minden öltésben.

Folyamatos innováció a legújabb trendeknek és technológiáknak
megfelelően. Világszínvonalú tervező csapat, korszakalkotó formatervek.

4 saját tulajdonú, ultramodern gyár.

Nemzetközi minősítések, globális minőségbiztosítási rendszer. 

 

ROCK SAFETY "A feladatunk az Ön védelme"

Az RS munkaruházati és munkavédelmi kabátok egyedi tervezésűek és funkcionálisak.

A munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Céljuk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassunk, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeik kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezik előtérbe.

Gildan, Anvil, Kariban, Sol's "A textilek nagykereskedője"

A Gildan, Anvil és Kariban márkák egytől-egyig a világ legnagyobb "basic" ruházati gyáróinak számítanak.  Rendkívűl széles kínálattal és magas minőségű munkavédelmi és utcai öltözék választékkal állunk partnereink rendelkezésére.

Forgalmazott márkáik piacvezető jó minőséget képviselő márkák melyekben hisznek, termékeik megfelelnek a munkaruházati (nem munkavédelmi) termékek minőségi és mosási elvárásainak és rendelkeznek az Öko-Tex 100 minősítéssel.

 

Munkaruházati szabványok:

EN 342: hideg elleni védelem, EN 14058: hideg környezet ellen védő ruházat, EN 343: eső elleni védelem.

EN 1149: statikus elektromosság elleni védelem, EN 61482: villamos ív veszélyének kitett személyek által használt ruházat, EN 61340: ESD – elektronikus eszközök elektrosztatikus jelenségek elleni védelme.

EN 381: láncfűrésszel okozott sebek elleni védelem, EN 469: Védőruházat tűzoltók részére, tűzoltó ruházat teljesítménykövetelményei, EN 533 EN ISO 14116: védőruhák – védelem hő és láng ellen – korlátozott lángterjedésű anyagok, anyag kombinációk és ruházat, EN 531 EN ISO 11612: hő és láng elleni védelem.

EN 13998 vágás és szúrás sérülések elleni védelem.

EN ISO 11611: hegesztésnél és hasonló munkafolyamatoknál használható védőruha, 

EN ISO 20471: jó láthatóságú biztonsági ruházat szakmai használatra.

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 695 Ft - 31 119 Ft
Központi raktárkészlet
Gyártó
Méret
Szín
Védelmi képesség
Alapanyag
Szabványok